Autobusos Manifestació Estatal 7-N

El pròxim 7 de novembre nombroses organitzacions de dones han convocat una marxa a Madrid per a dir prou a la violència de gènere i exigir NO MÉS DONES ASSASSINADES.

Des de CGT ens hem sumat a aquesta convocatòria, i des de les secretaries de la Dona i els grups de dones en tot el territori s’està participant activament en la seua organització.

Són moltes les raons i és imprescindible que com a organització llibertària ens sumem i recolzem, homes i dones, aquesta convocatòria:

Perquè el capitalisme i el patriarcat són causa directa del maltractament i mort a les dones, per açò hem de lluitar conjuntament. Des de la Secretaria de la Dona, animem a sumar-vos a aquesta marxa a Madrid.

Perquè la discriminació en el treball és contínua, és precari i a temps parcial per a les dones, deixant-les en situacions de dependència amb les seues parelles. Des de la Secretaria d’Acció Sindical us animem a sumar-vos a la marxa a Madrid.

Perquè la Llei Contra la Violència de Gènere no es va prendre de debò, com demostra la falta de dotació econòmica per a complir les escasses propostes, i les poques mesures adoptades únicament pal·lien en l’immediat, sense arribar a l’arrel. Des de la Secretaria de Jurídica us animem a sumar-vos a la marxa a Madrid.

Perquè l’educació segueix sent deficient en la cerca d’una vertadera igualtat entre sexes. Perquè la contribució de la dona en el progrés al llarg de la seua història, és quasi silenciada; perquè les editorials són les què imposen els estereotips masclistes en les escoles; perquè l’educació depèn de la bona voluntat d’un professorat cada vegada més explotat. Des de la Secretaria de Formació us animem a sumar-vos a la marxa a Madrid.

Perquè els mitjans de comunicació segueixen estant en mans de grups masculinitzats i se’ls exigeix a les professionals millors condicions físiques que intel·lectuals, on la publicitat continua utilitzant a la dona convertint-la en objecte de desig apta per al consum. Des de la Secretaria de Comunicació us animem a sumar-vos a la marxa a Madrid.

Perquè les retallades han accentuat la responsabilitat que sobre les dones recau de les cures de la resta de la família, sense que es quantifique el seu valor, tant en la societat com en els beneficis que reporta a les empreses. Des de la Secretaria d’Acció Social us animem a sumar-vos a la marxa a Madrid.

Perquè la pobresa té cara de dona, i la seua vulnerabilitat permet que siga considerada objecte d’agressió i violència. Des de la Secretaria de Finances us animem a sumar-vos a la marxa a Madrid.

Perquè si volem eradicar aquesta barbàrie i transformar la societat en un món més just i solidari per a tots i totes hem de fer-ho entre homes i dones. Des de la Secretaria d’Organització i des de la Secretaria General del País Valencià i Murcia us animem a què us apunteu als autobusos que des dels diferents territoris eixiran cap a Madrid el 7 de Novembre.