barlow_logoSom una organització de persones que tracten de canviar una societat que no els agrada per desigual, injusta, autoritària i, en la majoria de les vegades, irracional. Per a això treballem en molt diversos camps de la quotidianitat, del sindical a tot el que tinga a veure amb el social, lluitant per reparar a cada moment les injustícies que ens rodegen.
 
Cal fer-se valdre, demostrar la força que tenim.
Cal respondre a la política neoliberal que ens domina. Però cal fer-ho no en els discursos ni en les fotos, sinó en la mobilització de forces que ens dispose en millors condicions davant de la negociació. Cal recuperar la solidaritat social, eixa veu que sempre ens ha dit que hem de veure en tots aquells assumptes on es litiga el benestar de la majoria. Que no hi ha pleits propis i aliens, que el meu no acaba en les quatre parets de la meua empresa. Que la lluita d’allí és la meua lluita, que les pensions són la lluita també dels jóvens, que la lluita contra la desocupació ho és també dels treballadors més o menys estables.

En eixes estem i a eixes t’invitem. CGT no et proposa la comoditat de tindre la vida arreglada a canvi d’una quota i un carnet. La nostra oferta es limita a presentar-te un espai sindical i social des del que defendre els teus drets en companyia i suport d’altres i altres com tu. Ni més menys que això. I res menys.
 
Com m’afilie a CGT?
Acosta’t a la federació local més pròxima  i indica que vols afiliar-te.
 
Com trobada la federació més pròxima al meu domicili?
En el directori de CGT. Busca en Federació local.
 

Ver mapa más grande
Què
necessite per a afiliar-me a CGT?És recomanable que sàpies, en cas d’estar treballant, qual és el conveni col·lectiu que s’aplica en el teu contracte.En el sindicat et podran indicar si hi ha secció sindical de CGT en la teua empresa perquè et poses en contacte amb ells.
 

Per afiliarse al sindicat omplir el full d’afiliació i portar-ho a qualsevol local de CGT o donar-li al delegat sindical de CGT al teu lloc de treball. La quota d’afiliació sindical a CGT és una despesa que podeu deduir quan realitzeu la vostra declaració anual de la renda.Els justificants són els mateixos rebuts bancaris o de nòmina que ja teniu.La quantitat a deduir cal posar-la a l’espai reservat a «Quotes satisfetes a sindicats» [casella 010] de l’imprès oficial (digital o en paper) de l’IRPF.

6 Respuestas a “Afilia’t a la CGT i Participa”

 1. Buenas tardes !
  Me gustaría afiliarme pero ahora mismo dada la situación que hay está cerrado , podria facilitarles mis datos por mail y afiliarme ?
  Gracias

  1. Hola buenas tardes, me gustaria saber si tienen alguna sección sindical en el area de sanidad en el departamento de salud de Játiva o de la Ribera o para atención presencial se debe acudir a Valencia?
   Muchas Grácias.

 2. Hola! Vull anar a afiliar-me, perquè així de pas vos conec i agafe informació, però no sé si he de demanar cita o hi ha horari establert.

  Gràcies! Salut!

 3. ¡Buenas tardes! yo estoy afiliado en CCOO y no me gusta nada, quería preguntar si me afilio con vosotros si la antiguedad como afiliiado en sindicato se mantiene. UGT ya me ha propuesto pasarme a ellos y si que me la mantiene pero no quiero irme a dicho sindicato. Gracias de antemano.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.