Actes de CGT pel Dia Internacional de la Dona Treballadora

Del 3 al 9 de març estarà en la F.L. de València l’exposició de Dones Lliures que s’exposarà posteriorment a Alacant, Castelló i Gandia.

4 març, de 16h a 18h. Especial «Dones lliures», el programa de dones de CGT-PV en Ràdio Klara. Especial Dia Internacional de la Dona Treballadora.
Es convoca des de la Plataforma Feminista de València, la concentració com a repulsa a la violència de gènere i denúncia dels assassinats esdevinguts en aquest últim mes. 20h Pl. Ajuntament

5 març, 17:00 hores Taller de SORORITAT impartit per Yanira Hermida Martín (Agent d’Igualtat). 19:00 hores Cinefòrum amb la projecció de la pel·lícula “En terra d’Homes” en la Biblioteca Ferrer i Guàrdia, presentació a càrrec de Nathalie Soriano Ruiz.

8 març, Manifestació amb el lema «La revolució serà feminista o no serà». Eixida des de la plaça de Sant Agustín, discorrerà per Xàtiva, Colón, Parterre, Paz, plaça Regna, finalitza plaça de la Verge. Hora 11.30h. Convoca Moviment Feminista de València.

Des de la CGT eixirem des del local de la F.L per a anar totes juntes ja amb les banderes violetes i negres que s’han confeccionat en el taller de banderes del dia 27 de febrer, formant una columna pròpia fins a la fi de la manifestació.