A les persones treballadores de la Sanitat, als sindicats… Solidaritat amb Palestina

El pròxim dia 14 de Desembre a les 13 h CGT convoca, al costat de treballadores, usuàries i altres Organitzacions i Moviments Socials de l’Hospital Universitari La Fe, una concentració en repulsa al genocidi que l’estat sionista d’Israel amb el suport dels EUA està duent a terme en Palestina de forma “dosificada” des de fa 75 anys i amb devastadora intensitat des del 7 d’Octubre, mitjançant este acte ens solidaritzem amb les persones professionals sanitàries Palestines, eixos éssers humans salvadors de vides malgrat l’assetjament dels mercenaris de la mort, estes professionals de la salut estan sent boicotejats, assassinats, segrestats , torturats… elles responen amb eixa valentia i persistència que ha donat la major lliçó d’altura moral i defensa de la humanitat a occident.

L’estat sionista d’Israel ha atacat deliberadament 130 institucions de salut i bombardejat més de 20 hospitals que han quedat devastats, els pacients són intervinguts quirúrgicament sense anestèsia, els hospitals han perdut la seua capacitat de tractament i acolliment, i centenars de ferits estan sent atesos en el sòl.

Segons fonts de la premsa local prohibida per Israel 280 sanitaris van ser executats en diverses zones de la Franja de Gaza.

Trenta-un membres del personal mèdic van ser detinguts i interrogats mitjançant tortura i fam.

Fins i tot durant la curta treva, Israel va imposar restriccions a l’entrada d’ajuda i combustible als hospitals.

Més de 800.000 persones a la ciutat de Gaza i el nord de la Franja de Gaza estan sense aliments i sense medicines.

L’hospital Kamal Adwan va quedar quasi fora de servici des del passat dia 4 el que significa que tota la regió nord es va quedar sense cap hospital.

Les forces d’ocupació Israelianes van impedir el passat dia 7 que les ambulàncies isqueren de l’hospital Thabet Thabet en Tulkarm (Cisjoradania).

Estes són tan sols unes breus pinzellades sobre l’horror, frustració i indignació que al personal sanitari li toca viure després de 60 dies de massacre.

L’acarnissament d’Israel sobre el poble Palestí té una llarga història que es remunta a l’any 1948, durant la primera i segona intifada, l’exèrcit israelià duia a terme de manera sistemàtica agressions a la infància palestines trencant-los els braços perquè no pogueren tirar pedres, des de gener a setembre del present any, 233 xiquets van ser assassinats davant de les seues famílies, eixa matança es feia de manera “preventiva” ja que eixos xiquets eren considerats potencials terroristes.

L’objectiu d’Israel és reduir la població Palestina en la diminuta extensió que ha quedat, (un 6% del total del seu territori originari) a la meitat i expulsar a un milió i mig de palestins des del nord fins al sud de Gaza, buidar la terra i acabar la Nakba de 1948 per a colonitzar amb Israelianes les terres ocupades.

Els tres suposats intents de “Pau”, els acords de Camp David (1 i 2) i els acords d’Oslo no han servit més que per a apropiar-se de la terra Palestina i multiplicar el nombre de colons.

Els plans de l’imperialisme a la regió exposats en un recent cim (reunió de Netanyahu amb Biden, Modi i Bin Salman) passen perquè Israel s’apropiara dels camps de gas que estan enfront de les costes de Gaza i camps de gas i petroli a Gaza i Cisjordània i la creació d’un gran canal per al transport de productes energètics que aniria des de l’Índia fins a l’Aràbia Saudita (mar roja) per a desembocar a Gaza.

Enmig d’este terrible escenari, el Govern espanyol va expressar a Brussel·les que “existixen dubtes legítims que Israel estiga violant el dret internacional humanitari”, tal vegada eixe és el motiu pel qual, encara que siga de manera indirecta l’Estat espanyol col·labora amb l’estat genocida Israelià mitjançant l’enviament de les fragates Méndez Núñez i Patiño, així ho denuncie CGT en Navantia demanant la volta immediata dels vaixells de guerra integrats en la flotilla de l’OTAN.

Exigim per tant el cessament de l’ajuda militar per part del govern espanyol, la ruptura de relacions diplomàtiques, comercials i qualsevol altra via de col·laboració que reforce a un estat que comet crims contra la humanitat.

Cridem a la solidaritat internacionalista dels treballadors i treballadores del món, a mantindre i intensificar les mobilitzacions en solidaritat amb el Poble Palestí i saludem les iniciatives de boicot actiu als productes i transport d’armament tal com s’ha dut a terme a Barcelona i diverses ciutats europees així com per part de treballadors als EUA

Només la mobilització dels pobles, de la classe treballadora, de la joventut i les seues organitzacions en el món sencer podrà detindre esta barbàrie.

Cridem a les Treballadores i Treballadors de la Sanitat i a tots els Sindicats i Seccions Sindicals que els representen a organitzar mobilitzacions en els seus centres.

Alt al genocidi sionista en Palestina Palestina lliure des del Rio a la Mar

Dijous 14 de desembre a les 13h a la porta principal de la FE, a València