8M Vaga General; Actes

El dia 7M, cap a les 11h, farem un mural. Pintarem a Lucía Sánchez Saornil i, si hi ha mans i temps, pot ser pugam pintar alguna dona més d’ entre les nostres feministes anarcosindicalistes.

Estarem també fent campanya i denunciant els motius de les mobilitzacions a les xarxes. Tenim el compte de tuitter @CGTvalencia i el d’Instagram cgtvalencia.

Uniuvos i hi participeu!

El 8M tenim un dia combatiu.

Algunes companyes del sindicat participaran pel matí en els parlaments que l’Assemblea Feminista de València organitza pel matí (Cal estar atentes a les xarxes perquè encara no sabem on tindran lloc).

L’Assemblea convoca a les 15h un dinar de pa i porta només per a dones i dissidències, al CIE de Sapadors (Av. Dr Waksman, 52), des d’on eixirà la seua Manifestació a les 17:30h pels carrers de València (passant per Russafa, la Gran Via, Plaça Sant Agustí cap a les 18:30, Av. De l’Oest, Carrer Bolseria i Plaça de
la Mare de Déu).

CGT-València estarà a les Ones de Radio Klara des de les 17h. Amb el programa «CGT EN ACCIÓ» dedicat en la seua totalitat al 8M.

A les 19h, com a sindicat combatiu i de classe, participarem en la Manifestació convocada pel Moviment Feminista que eixirà de la Porta de la Mar cap als carrers de Colón, Xàtiva, Marqués de Sotelo, Pl. L’Ajuntament, Sant Vicent i Plaça de la Reina.Vine amb nosaltres al bloc crític!

El Moviment convoca a les 18:30, en la mateixa Porta de la Mar, a una Acció Col·lectiva de Tallada de cabells: «Tijeretazo al patriarcado».

Vos animem a participar. Esteu atentes als grups de whatsapp i a les xarxes, per a trobar-nos en la manifestació. Posarem punt de trobada aproximat.