4-j Aldaia: CGT es mobilitza contra la deterioració continuada de les condicions de treball en SP Berner

Divendres 4 de juliol a les 11h, la Confederació convoca una concentració a les portes de l’empresa fabricant de plàstics situada en el Camí de la Lloma, 35 (Aldaia).

512x389xsp_berner.jpg.pagespeed.ic.y__j_8NXk3

L’empresa SP Berner, que entre altres activitats, és empresa interproveïdora de plàstics de Mercadona i arriba a facturar 100 milions d’euros a l’any amb uns beneficis de més de 5 milions, va ser requerida per la Inspecció de Treball fa ja tres anys per tal que respectara les normes de salut laboral, seguretat i higiene en el treball.

Malgrat les reivindicacions dels i les treballadores, dels apercebiments, etc., la companya no solament ha fet cas omís a la Inspecció e imcomplit els acords firmats amb la representació sindical, sinó que les condicions que a diari han de suportar uns 300 empleats de planta (en total són 500) han empitjorat.

I és que, les altes temperatures, la falta d’ergonomia en els llocs de treball, la carència d’espai suficient per a desenvolupar la tasca arran la intruducció de nova maquinària més gran que l’anterior, etc. han portat a la CGT a dir basta a una situació intolerable.

Així, els pròxim 4 de juliol d’11h a 15h, la CGT crida a participar en la concentració reivindicativa i a solidaritzar-se amb una plantilla que desafia el statu quo exigint el respecte als drets laborals.

Equip Comunicació CGT-PV