3-A València: Dones de Negre convoca una concentració solidària amb les persones refugiades

Portem mesos horroritzades amb la situació tremenda de les persones refugiades de Síria i d’altres llocs, manejades per les màfies per sortir del seu país, mortes en els continus naufragis, ofegades (i per la hipotèrmia: necessari?), sobrevivint en la màxima precarietat a les illes gregues gràcies a la solidaritat de la ciutadania.

La Unió europea ha mostrat la màxima incompetència durant mesos, amb promeses incomplides, amb concertines que impedeixin el seu pas, i la màxima crueltat amb l’acord signat amb Turquia, que implica les deportacions massives a un país que és insegur per a la seva població/ per als seus habitants/ per a la seva pròpia gent/ per al seu propi poble.

Un acord que se salta totes les lleis internacionals, europees i els drets humans. No podem continuar lamentant-nos entre nosaltres, sentint-nos indignades i avergonyides en privat. Necessitem sortir al carrer a expressar el nostre suport a les refugiades i els refugiats el nostre rebuig absolut a les mesures que s’estan prenent.

Sortim a la Plaça de la mare de Déu, a les 12 del matí el dia 3 d’Abril, de
negre i en silenci.

Convoca: Dones de Negre