28-S: Manifestació a València «Avortament un dret, mai un delicte»

imagesAmb motiu del Dia Internacional pel Dret a l’Avortament, reivindiquem el nostres drets reproductius. Nosaltres decidim si parim o no parim. Avortament lliure, gratuït, segur i dins de la sanitat pública.
Manifestació 28-S 19.00 Plaça de la Mare de Déu
Eixirá a les 19 h. de la Plaça de la Mare de Déu y finalitzará davant de la Plaça de Bous Carrer Xativa amb flashmob organitzat per VDay One Billion rising

Vos enviem el vídeo del flashmob (música i lletra) per a que pugar assajar:

Des de CGT fem una crida a participar en les Manifestacions convocades a tot l’Estat Espanyol, organitzades per nombroses assemblees, organitzacions, Col · lectius, Plataformes Feministes, de les que CGT forma part, el pròxim.

Per a la CGT, les Dones no renunciem al nostre dret a decidir sobre el nostre cos, la nostra maternitat, la nostra vida. Seguirem lluitant per això, continuarem defensant els nostres drets i ho farem contra qualsevol contrareforma que ens vulguin imposar des dels governs absolutistes, contra el poder i la influència en la vida pública de la Conferència Episcopal i contra els sectors ultraconservadors que pretenen relegar a les dones a un paper secundari en la societat, a un paper de pura funció reproductiva.

És important que aquestes Manifestacions siguin massives perquè no hi hagi cap dubte que la societat rebutja la conculcació del dret de les dones a decidir. Cal tornar a ocupar el carrer, ara que el govern té dubtes sobre la retirada d’aquesta contrareforma prevista pel Ministeri de Justícia.