28-n València: Curs de Formació en Seguretat Informàtica

El proper dissabte 28 de novembre tindrà lloc, al local de CGT-València (Av. Del Cid, 154), un Curs de Formació en Seguretat Informàtica, impartit per companys i companyes de la Coordinadora d’Informàtica de CGT.

Les xarxes socials, el correu electrònic, el mòbil, l’ordinador, etc… són coses que utilitzem pràcticament a diari. Moltes vegades inclús, compartim informació i continguts privats, sensibles de quedar exposats a interessos comercials, polítics i inclús, repressius.

Es en aquest últim aspecte, el repressiu, en el que necessitem disposar les millors eines per tal de protegir-nos i defensar-nos. Cada vegada més, les forces policials i de “seguretat”, vigilen els nostres perfils i comunicacions. Aquest Curs busca que aprenguem a navegar per Internet de la forma més segura i anònima possible així com aprendre nocions bàsiques de xifrat i protecció de dades.

El curs té uns continguts i una estructura molt bàsics i senzills, pel que està dirigit a tot el món, siguen quins siguen els seus coneixements informàtics. Es recomana portar l’smartphone o portàtil (si es disposa d’ell) d’ús habitual. Malgrat això, durant el curs posarem ordinadors a disposició de qui ho necessite, per tal de que ho pugui reproduir posteriorment.

Per tal de facilitar l’assistència, s’han organitzat dos torns independents: un de matí (de 10h a 13h) i un altre de vesprada (de 17h a 20h). Hi haurà la possibilitat de quedar-se a dinar a l’espai de l’Assemblea de Parades i Precàries de CGT.

Per assistir al Curs, caldrà inscripció prèvia, omplint la fitxa d’inscripció adjunta i enviant-la a spcgtpvm.formacion@gmail.com o enviant un correu a la mateixa direcció indicant nom i cognoms, contacte (correu i telèfon), sindicat, torn de preferència (matí o vesprada) i si es vol reservar dinar.

Aquest Curs s’emmarca dins la Formació Antirrepressiva que s’està duent a terme per part de la Secretaria de Formació de CGT-PVM i que us animem a realitzar als vostres sindicats i localitats.

Per a més informació i dubtes, podeu escriure al correu spcgtpvm.formacion@gmail.com o cridar al telèfon 692739441.

Secretaria de Formació de CGT del País Valencià i Murcia