Home / Alimentació / 28-m Almussafes: La plantilla de Sodexo es concentrarà per a exigir l’aplicació de la sentència del TSJCV que anul·la l’ERO

28-m Almussafes: La plantilla de Sodexo es concentrarà per a exigir l’aplicació de la sentència del TSJCV que anul·la l’ERO

20140314_143604La multinacional Sodexo, subcontracta de Ford que dóna servei a les cantines de la planta d’Almussafes, va acomiadar a finals de 2013 a 45 treballadors mitjançant l’aplicació d’un ERO que li ha valgut una demanda conjunta de tots els sindicats que conformen al Comitè d’empresa.

El judici es va celebrar el passat mes de febrer ila sentència ha sigut favorable per al Comité d’Empresa. Sodexo haurà de readmetre als acomiadat perquè l’ERO és nul.

El Comitè d’empresa crida a participar en les concentracions programades per a tornar visibilitzar la lluita obrera contra els abusos de les multinacionals, abusos emparats per un govern que premia la destrucció d’ocupació, i per a exigir l’aplicació immediata de la sentència.

Divendres 28 de març de 13h30 a 14h30 en la rotonda d’accés a la factoria Ford (Av. de la Foia, Almussafes).