Home / Acció Social / 21M; día Internacional contra el Racismo

21M; día Internacional contra el Racismo

17M : Conversatori “Feminismes Antirracistes”

21M: Concentració contra el Racisme

Des de la Crida Contra el Racisme i el Feixisme – València fem una crida a tota la ciutadania democràtica per a sumar-se el diumenge 21 de Març, Dia Internacional contra el Racisme, a les mobilitzacions organitzades a nivell mundial. Malgrat el seu creixement, dins del sistema colonial al qual sustenta, cada vegada són més els moviments socials i organitzacions que alcen la veu contra el racisme, l’exponent màxim del qual ha sigut l’ona de protestes i mobilitzacions liderades pel moviment #BlackLivesMatter.

Enguany, a causa de la pandèmia i les restriccions sanitàries, convoquem per al diumenge, 21 de Març, a València una concentració en la Plaça de l’Ajuntament a les 12h.

També hem organitzat una taula redona virtual (webinar) per a dimecres que ve 17 a les 18h en el nostre perfil de FB (@CcrValencia) amb la participació de:
– Silvia Agüero del col·lectiu “Pretenem gitanizar el món”.- Basha changerra, militant antiracista i afrofeminista de CNAAE, “AgroFmkoop” i diputada de les CUP.- Fatine Sakri, feminista antiracista de “Dones, Baladreges i Resistència”, “Casa Marroc” i “CESÀfrica”.

Us adjuntem la declaració que hem redactat conjuntament per a enguany, el cartell de la convocatòria de la concentració i el del webinar, perquè ens ajudeu a difondre’ls.

Una abraçada, esperem la vostra participació en aquestes activitats i molt especialment en la concentració del diumenge.

17M : Conversatori “Feminismes Antirracistes”

21M: Concentració contra el Racisme

Desde la Crida Contra el Racisme i el Feixisme – València hacemos un llamamiento a toda la ciudadanía democrática para sumarse el domingo 21 de Marzo, Día Internacional contra el Racismo, a las movilizaciones organizadas a nivel mundial. Pese a su crecimiento, dentro del sistema colonial al que sustenta, cada vez son más los movimientos sociales y organizaciones que alzan la voz contra el racismo, cuyo exponente máximo ha sido la ola de protestas y movilizaciones lideradas por el movimiento #BlackLivesMatter.

Este año, debido a la pandemia y las restricciones sanitarias, convocamos para el domingo, 21 de Marzo, en València una concentración en la Plaza del Ayuntamiento a las 12h.

También hemos organizado una mesa redonda virtual (webinar) para el próximo miércoles 17 a las 18h en nuestro perfil de FB (@CcrValencia) con la participación de:
– Silvia Agüero del colectivo “Pretendemos gitanizar el mundo”.- Basha changerra, militante antirracista i afrofeminista de CNAAE, “AgroFmkoop” y diputada de las CUP.- Fatine Sakri, feminista antirracista de “Mujeres, Vocees y Resistencia”, “Casa Marruecos” y “CESÀfrica”.

Os adjuntamos la declaración que hemos redactado conjuntamente para este año, el cartel de la convocatoria de la concentración y el del webinar, para que nos ayudéis a difundirlos.

Un abrazo, esperamos vuestra participación en estas actividades y muy especialmente en la concentración del domingo.