1r de Maig: En defensa dels drets i llibertats de la classe treballadora

Ens acostem de nou a l’1 de maig, jornada eminentment protagonitzada per les persones treballadores. I un any més allunyada del que alguns pretenen sigui només una celebració festiva. Avui segueix sent tan necessari com ahir sortir al carrer per defensar els nostres drets arrabassats pels últims governs, i també denunciar les retallades de llibertats que han significat en el seu conjunt un retrocés social de diversos decennis.

El compromís de la Confederació General del Treball (CGT), en la defensa de la classe treballadora s’evidencia en el dia a dia, i a costa de l’esforç generós dels seus militants. Igual que passa en molts altres col·lectius i organitzacions, on les persones compromeses en una transformació real d’aquesta societat posen el millor d’elles.

A la ciutat de València, i des de fa uns anys, la CGT ha construït una manifestació alternativa a la «processó» habitual i independent de qualsevol tipus de lligams, i no són poques les persones que ens acompanyen en la nostra marxa reivindicativa.

I de nou aquesta any, us convidem a marxar amb nosaltres, a fer també la vostra la manifestació d’aquest 1 de maig, en mostra d’unitat i fortalesa com a classe treballadora davant dels que es beneficien, sigui per acte o per omissió, de l’espoli dels drets construïts durant segles. Us animem a participar de la manera que cregueu més oportú, amb el vostre propi bloc o amb nosaltres, i de la mateixa manera oferim i estem a la vostra disposició per acordar les intervencions en l’acte final que es porta a terme al Parterre.

La CGT acudeix i participa en tots aquelles convocatòries socials a la qual és cridada, amb els recursos que disposem, respectant el que s’acorda i no exigint res a canvi.

Aquest 1 de maig, tenim moltes raons per manifestar-nos. La precarització de la feina segueix sent norma i l’atac a les pensions és d’una profunditat que necessitarà sens dubte d’una lluita valenta, intel·ligent i sostinguda en el temps.

El nostre compromís en la lluita és ferma, i per tot això us esperem a la manifestació alternativa de CGT, amb la confiança que aquest any serem, si és possible, moltes més les que optem per una veritable defensa dels interessos de classe, sense subordinacions partidistes ni de governs.

L’1 de maig, a les 12:00 hores des de la Plaça de Sant Agustí de València, la CGT  convida a marxar al costat de nosaltres en defensa dels interessos de la classe treballadora.