18-F: Concentració a València per la readmissió de José Carlos

Fa poc més de dos anys sorgia una nova secció sindical de CGT a Transcom, una multinacional sueca massa acostumada a atropellar els treballadors i molt poc habituada a suportar la combativitat d’un sindicat com CGT.

18FGairebé 200 denúncies, diversos conflictes col · lectius, un butlletí mensual que ha donat lloc a una absurda demanda per part de diversos directius de Transcom i diverses accions contundents més tard, Transcom no ha pogut aguantar més i ha decidit el que el cos li venia demanant des fa temps: acomiadar el passat 31 de gener a José Carlos Romero, elegit com a blanc de les ires d’una empresa que l’acusa de «gravíssim» delicte d’informar a uns treballadors que havien de ser acomiadats i oferir-los assessorament legal i sindical, a més del no menys «greu» delicte de desobeir les ordres empresarials d’estar-se calladet.
Aquest despotisme i aquesta agressió només poden tenir una resposta: la mobilització i la lluita contínua per aconseguir la readmissió immediata del nostre company.
Per tot això el sindicat de Transports de la CGT a a convocat una concentració de protesta per al dimarts 18 de febrer a la Placa de l’Ajuntament n º 9 de València, a les 12 hores.

 JOSÉ CARLOS READMISSIÓ
SI ENS TOQUEN A UN ENS TOQUEN A TOTS

Sindicat de Transports, Comunicacions i Mar
CGT-València