Home / Acció Social / 16-s València: Concentració Jornada Internacional per la llibertat d’Alfon i en solidaritat amb les encausades per les vagues

16-s València: Concentració Jornada Internacional per la llibertat d’Alfon i en solidaritat amb les encausades per les vagues

alfonvalencia copia  Concentració a les 19h en Delegació de Govern (C/ Colón, 60).

El 18 de setembre es celebrarà el judici contra Alfon, demanant-li 5 anys i mig de presó. S’ha preparat una campanya de suport.

Alfon és un jove de 22 anys, veí del barri obrer de Vallecas situat a Madrid. Va ser detingut en sortir de casa quan es dirigia al piquet unitari del seu barri, per la vaga general europea del 14 de novembre 2012. Per a reivindicar no més atur, no a la reforma laboral, no a les retallades socials, no a la privatització de la sanitat, l’ensenyament, etc.

Gràcies a la vostra solidaritat i mobilitzacions internacionals del dia 28 desembre de 2012, vam ser capaços de trencar el silenci informatiu que pretenia mantenir en l’ostracisme i treure’l de la presó als 56 dies d’ingressar, és a dir el 9 gener 2013.

La repressió a l’Estat Espanyol ha anat en augment de forma escandalosa fins a arribar a uns límits insospitats de falta de llibertats. Som desenes de milers amb multes, més d’un miler les persones imputades i moltíssims centenars amb petició de presó per participar en les lluites socials, polítiques i sindicals.

Per això hem organitzat una sèrie de mobilitzacions tant al seu barri i ciutat com a la resta de l’Estat Espanyol i hem convocat de nou, una jornada solidària internacional el proper 16 de setembre a les 19: 00h. Necessitem la vostra solidaritat activa com ja ho vau fer anteriorment.

Per la llibertat i retirada de càrrecs de totes les persones acusades i / o preses!

VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA!

COMPTE CORRENT SOLIDÀRI: 0487 0542 86 2000051729 (a nom de Mares Contra la Repressió)

Event en Facebook