14-g València: Reunió Per l’Amnistia Social

El grup de treball per l’Amnistia Social de L’Horta us convida a participar en la reunió que tindrà lloc el pròxim dia 14 de Gener a les 19 hores per a tractar sobre l’asunt.

Aquesta serà la tercera reunió i us proposem parlar de:

1/ Informació sobre la campanya iniciada en diferents llocs i pobles del que criden Estat Español.

2/ Pròximes Jornades per l’Amnistia Social.

3/ Formació estable del grup de treball.

Sobre el primer punt informem que ja va haver-hi una reunió a Madrid de col·lectius socials, organitzacions sindicals combatives i grups antirepressius a la qual van acudir diferents territoris de la península (us adjuntem l’acta de la reunió.)

Amnistia_social@listas.coordinacionbaladre.org

http://listas.coordinacionbaladre.org/cgi-bin/mailman/listinfo/amnistia_social

S’informarà sobre els materials disponibles per a les campanyes (manifestos, cartells, samarretes, etc) i les diferents iniciatives en marxa.

El segon punt ho dedicarem a informar sobre la proposta de Jornada per l’Amnistia Social. De la trobada de Madrid va sorgir la idea de tornar-nos a reunir el DIA 6 DE FEBRER per a concretar noves propostes per a impulsar la reclamació de l’Amnistia Social. Entre altres coses, es va veure necessari reunir-nos de nou i amb mes de temps.

El grup de treball de València per l’Amnistia Social vam arreplegar eixa proposta i proposem que aqueixa trobada es realitze en la nostra ciutat i en aqueixa data. Ja hem enviat la proposta als grups contactats i s’està començant a apuntar gent de Madrid, Cantàbria i Astúrias, Baladre, C.G.T, Andalucia, Alacant, etc

El que proposem és fer unes Jornades per l’Amnistia Social que començarien el divendres dia 5 de Febrer començarien amb una Trobada d’Afectad@s per la Repressió. El dissabte dia 6 seria la trobada a nivell d’Estat Español de grups per l’Amnistia Social. Açò disposarà amb un ordre del dia propi.

Per a no estendre’ns més per ací. De tot açò és el que volem parlar en la reunió a la qual us convidem EL PRÒXIM DIJOUS 14 DE GENER A LES 19 HORES ALS LOCALS DE CGT (AVD DEL CID 154-València).Amnisti_a social-01

Grup de treball per l’Amnistia Social de L’Horta