10-g València: Concentració davant la conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives en protesta per la falta de personal en serveis públics d’atenció directa a Castelló

La Junta de Personal dels Serveis Territorials de Castelló conjuntament amb el Comité d’Empresa de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ja fa vora un any, que anem reivindicant un augment de personal en Serveis d’atenció directa dels Centres que depenen de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives (Centres Residencials i Centres Especialitats d’Atenció a persones en estat de necessitat).

Se’ns va garantir des d’aquesta Conselleria que aquest augment es faria realitat l’1 de juliol de 2018, motiu pel qual es van paralitzar les concentracions que s’estaven fent. A dia d’ara, aquest augment no s’ha produït i les mobilitzacions van a continuar perquè, malgrat que s’ha anunciat que ja s’estaven proveint les places, es continua treballant a mínims i no arriba el personal que fa falta.

Ens resulta difícil comprendre a què és deguda aquesta demora, i no s’ens donen explicacions raonables i el dia a dia en aquest centres es fa més i més insuportable. El treball a mínims d’una manera continuada, minva les forces de qualsevol treballador, per la dobla situació de càrrega física, però , i no menys important, la càrrega psicològica de veure que no es pot arribar a prestar als residents l’atenció que mereixen, que necessiten i que l’administració pública diu que els està subministrant als centres de titularitat pròpia.

Els Sectors de la població que són atesos per aquesta Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, són els més necessitats de la ciutadania en general, i la cobertura de les vacants i la creació de nous llocs per atendre aquests Serveis tant a nivell administratiu com en els Centres d’Atenció Directa hauria de ser una prioritat per a qualsevol govern.

En la nostra lluita per millorar els Serveis Públics, convoquem a tota la població en general a una CONCENTRACIÓ EL 10 DE GENER A LES 10 HORES EN LA CIUTAT ADMINISTRATIVA 9 D’OCTUBRE, C/ DEMOCRÀCIA, Nº 77 (TORRE 3).

FEM QUE LA Conselleria ESCOLTE LES NOSTRES REIVINDICACIONS. AUGMENT DE PERSONAL JA!!!!

Junta de Personal dels Serveis Territorials de Castelló

Comité d’Empresa de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives