10 Desembre #STOPtortura, 11 Desembre #NoLleiMordassa

El proper 10 de desembre, Dia dels Drets Humans, estan previstes accions públiques per denunciar la tortura i maltractaments que pateixen milers de persones només per les seves creences o opinions a mans de governs de tot el món. No obstant això, el dia dels Drets Humans de 2014 a Espanya no serà de celebració sinó el dia previ a un pas parlamentari més en l’aprovació de la Llei Mordassa.

Si l’11 de desembre s’aprova al congrés la Llei de Protecció de la Seguretat Ciutadana, estarem cada vegada més properes al dia en què el nostre dret de reunió i manifestació es vegi injustament restringit i reglamentat, el nostre dret a la llibertat d’expressió coaccionat per multes injustes, i el nostre dret a la informació i la llibertat de premsa detingut per aquells que no volen deixar proves dels seus actes repressius.

CGT col·labora amb les difuxiónes de les campanyes:
Stop Tortura d’Amnistia Internacional
«Vols parar la llei Mordassa?» de No Som Delicte.

Aquesta reforma legislativa posa en risc la llibertat d’informació i la protesta pacífica. D’aprovar, les forces de seguretat comptaran amb majors poders, mentre que els ciutadans comptaran amb menys garanties per defensar els seus drets. Ajuda’ns a defensar el dret a la llibertat d’expressió i reunió pacífica.