Telemarketing: CGT promou la negociació del nou conveni col·lectiu

La CGT, seguint tots els tràmits legals previstos tant en l’Estatut dels Treballadors com en el Conveni Col·lectiu, s’ha procedit a denunciar el conveni, la vigència finalitza el pròxim 31 de desembre, per instar a totes les parts a començar la negociació d’un nou conveni col·lectiu.

Des de CGT creiem que s’obre una oportunitat per millorar les condicions de tots els treballadors i treballadores del sector. Després de cinc convenis, segueix existint una enorme precarietat en les empreses de Telemàrqueting, que s’ha vist profundament agreujada després de la reforma laboral de l’any 2012.

CGT porta treballant els últims mesos en una plataforma de negociació que recull els principals problemes detectats en les empreses i que defensarà amb afany a la taula negociadora. Esperem trobar-nos amb la resta de sindicats en la defensa dels interessos de les treballadores i treballadors del Telemàrqueting.

El proper 28 de novembre es hauria de constituir la taula negociadora segons estableix l’Art. 7 del Conveni Col·lectiu. CGT ha proposat lloc i hora per no demorar aquest procés.

Ens comprometem a informar a totes i tots de les novetats que porti aquest procés de manera immediata. Els drets no es regalen, es conquereixen, i estem segurs que per millorar les condicions de treball haurem d’implicar tots a aconseguir que les nostres empreses es convencin que això no pot seguir així.