Nous representants de CGT en Temansa, Acciona Multiservicios i Ambulancias Sánchez

El sindicat del Metall de CGT a València (MEMQ-V) informa dels resultats aconseguits en dues empreses del sector: Temansa i Acciona Multiservicios (contracta de Ford):

El passat 8 d’abril es celebraren eleccions sindicals per a delegats, tres representants en joc, en l’empresa Temansa, on s’aplica el conveni de Indústria del Metall València. Amb una plantilla de 33 treballadors amb centre de treball a València, era la primera vegada que la CGT presentava candidatura. La companya, dedicada al manteniment integral d’instal·lacions en Renfe, la Confederació va obtindre un representant.

D’altra banda, el 18 de maig es celebraren eleccions sindicals en l’empresa Acciona Multiservicios (contracta de Ford ubicada en la factoria). Aquesta companya dedicada al sector auxiliar de l’automòbil amb una plantilla de 305 treballadores i treballadores, comptava amb un Comité d’Empresa conformat per 13 representants i tots eren de la UGT. En aquestes eleccions, la CGT va presentar candidatura per primera vegada, únicament per al col·legi d’especialistes (11 representants).

La Confederació va obtindre 6 representants amb 139 vots, convertint-se en el sindicat més votat amb 51 vots més que CCOO i 124 més vots que UGT. La resta del Comité es va integrar amb 4 representants de CCOO (88 vots) i 1 representant de la UGT (15 vots).

MEMQ-V

Ambulancias Sánchez

Les eleccions es celebraren el 21 de maig i aquesta era la primera vegada que CGT presentava candidatura. Amb 10 vots aconseguits, front als 4 de la UGT, el delegat en joc va ser per a la Confederació.

Felicitem als companys i companyes que han fet possible aquests bons resultats i agraïm la confiança que els treballadors i treballadores han dipositat en aquest sindicat caracteritzat per la combativitat i la lluita pels interessos de la classe obrera.