Marxes de la Dignitat: El 27 de maig tornem a Madrid

CGT nolieja autobús a València: partida a les 9h30 des de l’Avinguda del Cid, 154.

Apuntar-se en recepció o cridant al 963834440. Gratuït per a l’afiliació, 5 euros per als no afiliats.

Es poden adquirir bons solidaris d’un euro per als gastos.

El punt de concentració de les persones del País Valencià serà la Plaça Roja de Vallecas, a partir de les 12 hores, on es farà un acte reivindicatiu, es dinarà i des d’on s’iniciarà la marxa a peu fins la Plaça de Neptuno on convergiran totes les columnes dels diferents territoris. La manifestació començarà a les 17:00 hores des de la Plaça de Neptuno i anirà pel Passeig del Prado, Cibeles, Alcalà, Gran Via per acabar a l’alçada de la Plaça d’Espanya on es faran diversos parlaments de les persones portaveus de les Marxes de la Dignitat.

Manifest de les Marxes de la Dignitat per al 27M.

Després d’un període ple de cites electorals que van generar esperances de canvi, vam comprovar que continua la situació d’emergència social, que exigeix una resposta col·lectiva de la classe treballadora, la ciutadania i els pobles.

Milions de treballadors i treballadores sense ocupació. Un milió de persones han emigrat en els últims anys, la majoria joves a qui se’ls nega un projecte de vida digne. Centenars de milers de famílies han perdut la casa, per la voracitat insaciable de banquers sense escrúpols, als quals els Estats alimenten, empobrint la ciutadania. I la patronal, aprofitant el drama de l’atur massiu, precaritza les condicions de treball a treballadors i treballadores, en molts casos immigrants, que no poden ni tan sols protestar. Avui més que mai cal reafirmar que “nativa o estrangera, tots som la mateixa classe obrera”.

El govern del PP executa al dictat de la Troika (FMI, Banc Central Europeu i Comissió Europea) polítiques d’austeritat que ens roben drets i ens empobreixen. La reducció de la despesa en serveis públics, la privatització de tot allò rendible i la subcontractació de la prestació de serveis posen a disposició del capitalisme en crisi els pressupostos públics. Per aquests motius considerem que ha arribat el moment de fer-los fora del govern.

Amb una majoria de pensions que no permeten sobreviure, el vergonyós copagament de medicaments per a pensionistes i l’atracament a la nostra “guardiola de les pensions”, es preparen nous atacs contra les pensions públiques en benefici dels plans privats.

La degradació dels drets socials i mediambientals augmentarà amb el CETA (Tractat de Lliure Comerç entre la UE i Canadà), TTIP i altres tractats, al servei del gran capital i les multinacionals, que ens empobriran encara més.

El règim sorgit de la Constitució del 78 ja no té legitimitat. La corrupció generalitzada, inherent al sistema capitalista, actua amb total impunitat per la supervivència de les estructures de poder hereves de la Dictadura. L’augment escandalós de les despeses militars al servei de guerres imperialistes reforça la nostra reivindicació de sortir de l’OTAN i desmantellar les Bases.

El patriarcat es consolida com a model de submissió per a la meitat de la població. Reclamem igualtat davant d’un sistema patriarcal que oprimeix i mata.

I davant la protesta, la resposta és la repressió i criminalització del sindicalisme i els moviments socials. Exigim la llibertat d’Alfon, Bódalo, i totes les persones empresonades per lluitar, i la derogació de les lleis repressives.

Les Marxes de la Dignitat reconeixem el dret dels pobles a decidir el seu destí, i els cridem a lluitar units, estrenyent els llaços de classe i amb altres pobles d’Europa, enfront d’aquest sistema corrupte. Unifiquem lluites i reivindicacions justes, i cridem a sumar-se a totes les persones que creuen que un altre món més just i solidari, és possible i necessari.

El 27 de maig tornem a omplir de dignitat i rebel·lia els carrers.

– Per unes pensions públiques dignes i a càrrec dels Pressupostos. No al Pacte de Toledo.
– Per l’ocupació i salaris dignes i la renda bàsica. Derogació de les reformes laborals.
– Pel no pagament del deute. UE i FMI fora ja d’ací.
– Per la defensa dels Serveis Públics com a drets essencials.
– Per la llibertat de les persones preses i processades per lluitar. No a la Llei Mordassa.
– Contra la corrupció.
– Contra el pagament del deute il·legítim i les imposicions de la Troika.
– Contra el feminicidi. Per la igualtat de totes les persones.
– Contra el TTIP, CETA i altres tractats al servei de les multinacionals.

TOTS I TOTES A MADRID EL 27 DE MAIG.
PA, TREBALL, SOSTRE I IGUALTAT!
FEM-LOS FORA!