La CGT celebra la seua assemblea a València

Este mati al local de la Confederació General del Treball de València – Av. del Cid 154 de València – hem celebrat la nostra Assemblea General.

Hem contat amb la presència de companyes com Gracialea Masiano, Desiderio Martín i Antonio Pérez Collado; amb qui hem abordat conjuntament la qüestió de les pensions públiques aixina com els drets de les persones trans i de les dones migrants dins dels centres de treball.

CGT València ha celebrat una assemblea general en què ha analitzat la lluita per unes pensions públiques i dignes. La convocatòria ha comptat amb la presència de Desiderio Martín, responsable del Gabinet d´Estudis Confederals de l´organització anarcosindicalista, Graciela Masiano, portaveu a Eivissa de la Coordinadora Balear en defensa de les Pensions Públiques i Antonio Pérez Collado, membre de l´Assemblea de pensionistes i jubilades de CGT València i hi han assistit prop d’un centenar d’afiliades.

A l’assemblea s’ha realitzat una anàlisi de la situació en què es troba en aquests moments el sistema públic de pensions i “les diferents lleis de reforma del sistema de Seguretat Social que més enllà de garantir la consolidació del nostre sistema públic, universal i solidari, han suposat l’espoli d’aquest” explica Juan Miguel Font, secretari general de CGT València.

La conclusió a què s’ha arribat per part dels assistents, en paraules del secretari general de l’organització anarcosindicalista a València, és que “totes les persones; pensionistes actuals i els milions de persones que accediran a pensió abans o després tenim l’obligació moral i material d’impedir que ens continuïn robant i traient aquest dret essencial per portar una vida digna: una pensió pública suficient per a tots i totes”. Per això Font ha incidit en “la necessitat d’acudir a la manifestació que el proper 28 d’octubre recorrerà els carrers de Madrid i per al que des de València posem a disposició de qui vulgui acudir un autobús per, com s’ha fet des de sempre a CGT , lluitar pels drets de la classe treballadora, i per un dels majors desafiaments als quals ens enfrontem com és defensar les pensions públiques dels constants atacs als quals les sotmeten els diferents governs i poders econòmics”.