IV Congrés dels treballadors de Salvament Marítim, 27, 28 i 29 de novembre a València

Companys i companyes, informem que l’última setmana de novembre, tindrà lloc a València el IV congrés estatal dels treballadors de Salvament Marítim de la CGT.

El congrés de sector pretén dotar-nos de les eines necessàries per a les millores dels interessos dels treballadors, debatre sobre el present i futur del col·lectiu de Salvament, així com la defensa dels serveis públics i la denúncia de la manca de mitjans tant humans com materials, per exercir el nostre treball com correspon per a un servei públic, que vetlla per l’ajuda a les persones en situacions d’emergència.

També tractarem qüestions internes organitzatives, com és el canvi el nostre nom com a secció sindical (fins ara de REMASA) a la possibilitat de convertir-nos en el Sindicat Federal de Salvament Marítim de CGT amb nous estatuts, nous càrrecs i la incorporació de nous col·lectius: Tripulants, controladors, Formadors i Personal aeri, etc … Això pot ser la nostra millor garantia que el Salvament Marítim sigui el servei públic que tots desitgem. Per tant el tema organitzatiu tindrà un apartat indiscutible al Congrés.

I d’acord amb l’anteriorment exposat, un altre punt seria tractar justament de dissenyar i proposar aquest model de Servei Públic, analitzant la seva realitat actual en els seus diferents fronts, el marc regulador en el qual ens movem, les relacions amb altres organismes. Detectar al seu torn els dèficits i finalment proposant, si això és possible, un disseny de la seva possible evolució, assegurant i millorant l’efectivitat en la tasca encomanada.

A l’efecte d’informacions, comunicacions, etc, hem habilitat un correu electrònic:
congreso@salvamentomaritimo.org
Esperem les vostres aportacions, idees, propostes i sobretot esperem poder-nos veure aviat de nou junts, per participar activament del nostre futur professional, i com no per compartir vivències i experiències.

Salut i solidaritat
CGT-Secció Sindical Estatal de Salvament Marítim
www.salvamentomaritimo.org
Correu electrònic: cgtmar@salvamentomaritimo.org
Av. Del Cid, 154, València, 46014
Telèfon: 96 383 44 40 – 639.570.144 Fax: 96 383 44 47