25-S: Contra els desnonaments, concentració a la Plaça de l’Ajuntament

ayuntamientoVlc

Lola Garcia Puig va anar a viure amb la seva filla a casa de la seva mare el 2004. La mare vivia en un pis llogat per AUMSA, societat municipal que entre altres coses gestiona habitatge social a València.

El 2006 mor la mare de Lola i aquesta intenta regularitzar la seva situació. AUMSA li dóna esperances de fer-li un contracte al seu nom i de fet Lola ha viscut des del 2006 al 2014 en aquest pis, amb el consentiment tàcit d’AUMSA.

A principis de setembre del 2014, Lola rep notificació judicial per la qual se li comunica que AUMSA l’ha demandat tenint data de la vista per al 29 de setembre i data de llançament per al 30 de setembre.

Des d’aquest moment la PAH de València hem intentat parlar amb AUMSA però aquesta després d’enganyar (ens van prometre una entrevista amb la gerència de AUMSA per a la segona setmana de setembre que no es va realitzar), no ens han volgut rebre.

Lola té 67 anys, cobra una pensió de 311 euros al mes i viu amb una filla de 33 anys que acaba de sortir d’una hospitalització d’urgència per un brot psicòtic. En aquests moments un trasllat forçós, un desnonament podrien posar en perill la seva salut i la seva vida.

Per tot això exigim la retirada de la demanda i per tant de la data de llançament i una negociació de bona fe entre les parts, que resolguin sense més patiment aquesta situació.

I per això convoquem concentració i roda de premsa, el dijous 25 de setembre a les 11 hores a l’esplanada central de la Plaça de l’Ajuntament

També et demanem que dijous 25 a partir de les 10 del matí truquis a la centraleta de l’Ajuntament de València al 963525478 i els exigiu que li diguin a l’alcaldessa que aturi el desnonament de Lola i la seva filla, del pis de lloguer que li concedir l’empresa municipal AUMSA.

També pots trucar a l’empresa Municipal de AUMSA al telèfon 96 337 11 gen o enviar mail a aumsa@aumsa.es, exigint-los que parin el desnonament de Lola i que se senten a negociar la situació.

STOP DESNONAMENT DE LOLA I LA SEVA FILLA

QUE AUMSA I L’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA RETIRIN LA DEMANDA DEL JUTJAT, JA

NEGOCIACIÓ DE LA SITUACIÓ PER DONAR-LI UNA ALTERNATIVA RESIDENCIAL

PAH