20 Abril: Lalo Kubala i Xavi Castillo presenten a la CGT el llibre «Barbaritats Valencianes»

BARBARITATS VALENCIANES!
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE (VALèNCIA)
el 20 abril, 2016, a les 20:00 h.
Lloc: Edifici CGT, Avinguda del Cid, 154.
Organitza: CGT Federación Local de Valencia
Venda d’entrades: Entrada lliure

Presentació del nou llibre de la companyia Pot de Plom, i el dibuixant Lalo Kubala. Barbaritats Valencianes. De la visita del papa al «caloret» de Rita. Un repàs de l’esperpent valencià.

En la València de Rita, l’alcaldessa juràssica, de Fabra, Cotino, Blasco,dels Gürtels, Brugals, Emarsas, Noos… de «los grandes eventos valencianos», de Calatrava, del rècord d’imputats en les Corts…, es troben un bon dia dos personatges com Lalo Kubala i Xavi Castillo. Lalo treballava en els seus tebeos per a Orgullo y Satisfacción (després d’haver deixat El jueves), i Xavi representava les seues sàtires i els seus «veriueu-hos» amb Pot de Plom pels escenaris. Entre els dos esclata una bona idea: Barbaritats Valencianes, un treball quasi arqueològic al voltant de les més grans empastrades viscudes en aquestes terres.

Amb dibuixos, reflexions, anècdotes, fotografies i una gran implicació en la realitat tan esperpèntica que vivim al País Valencià des de fa molts, molts anys. Us convidem a fer un viatge espai-temporal a través del saqueig, les corrupteles i els desfalcaments, en clau de conya i amb molt mala llet. L’humor com a manera d’indignar-se.

Amb els testimonis de col·lectius valencians en peu de guerra contra la barbaritat!