15-M Volta en bici en defensa de l’horta i contra el PGOU #Hortaésfutur

9d87a069489f64950d5506595641a422_XL

15 març 10h Torre del Rellotge al Port / L’AV de Benimaclet, Rodamons i Cicloturisme Benimaclet organitzen aquest acte lúdic i reivindicatiu en defensa de l’Horta i en contra del PGOU. Es tracta d’un “viatge” tot al voltant de la ciutat de València, per camins rurals, dreceres i algun tram urbà. Una visió integral del tresor més valuós i més desconegut de València i la seua àrea metropolitana: L’HORTA.

Recomanacions per als/les assistents.

El recorregut complet són 45km completament plans. Hi ha diverses opcions al llarg de tota la ruta d’incorporar-s’hi o abandonar-la de manera segura.

Per desplaçar-se en bici és necessari que la màquina estiga en perfectes condicions i portar un equip mínim per reparar possibles punxades. La condició física l’ha de valorar cadascú. La normativa respecte a l’ús del casc és coneguda.
Hi haurà un grup de voluntaris/es que coneix l’itinerari i que facilitarà que el pelotó no es perga pel laberint de l’horta.

Pararem a dinar al Parc Fluvial del Túria, en Quart de Poblet, més o menys a meitat del camí. Per la vesprada recorrerem l’Horta Sud per a tornar al punt d’eixida al Port de València.

Cal portar esmorzar i dinar i aigua.

Els organitzadors no es fan responsables de les lesions en persones o desperfectes o pèrdues de bicicletes i d’altres objectes.

US ESPEREM. PER L’HORTA I PER LA BICI
15 març 10h Torre del Rellotge al Port