Federació Local de Sindicats CGT València - Solidaritat Lluita Autogestió - Confederació General del Treball
Home / Convocatòries / Tallers organitzats per CGT-UV amb motiu del 25N

Tallers organitzats per CGT-UV amb motiu del 25N

La secció sindical CGT de la Universitat de València organitza dins de la campanya del 25N Dia Internacional contra la violència masclista tres tallers amb la intenció d’oferir respostes alternatives feministes d’apoderament davant les situacions de violència mostrades.

La secció sindical CGT de la Universitat de València organitza dins de la campanya del “25N Dia Internacional contra la violència masclista” tres tallers amb la intenció d’oferir respostes alternatives feministes d’apoderament davant les situacions de violència mostrades.

Taller: “Tratamiento de la violencia machista en la prensa impresa valenciana”. 15 d’octubre a les 17:00 en l’aula PB-05 de la Facultat de Magisteri, al Campus de Tarongers.

Veure Fitxa.

Taller: “Violències masclistes a la música i resistències”. 8 de novembre a les 17:00 en l’aula PB-05 de la Facultat de Magisteri, al Campus de Tarongers.

Veure Fitxa.

Taller: “¿De dónde viene la violencia de género? Desmontar el patriarcado para construir nuevos modelos relacionales”. 15 de novembre a les 17:00 en l’aula PB-05 de la Facultat de Magisteri, al Campus de Tarongers.

Veure Fitxa

Dinfundeix,vine i participa

CGT-UV

https://www.uv.es/uvweb/cgt/ca/dona-igualtat/portada/25n-dia-internacional-violencia-masclista-1285957539010/Novetat.html?id=1286050847865

x

Check Also

CGT consigue que se paguen los incentivos también en vacaciones para todo el sector de telemarketing

El 5 de diciembre se ha conseguido por CGT poner fin a más de cuatro años de lucha tanto ...