Home / Actualitat / Cinc exdirectius de Canal Nou imputats pe una denúncia per malversació

Cinc exdirectius de Canal Nou imputats pe una denúncia per malversació

0-johosonEl jutjat de primera instància i instrucció número 6 de Paterna (L’Horta Oest) ha admès a tràmit la denúncia interposada per Compromís contra els exdirectius de RTVV per la gestió econòmica i patrimonial- un forat de 1.300 milions d’euros- de l’empresa i els cita a declarar els pròxims 8 i 9 de juliol.

Així, consta en un acte, datat el 20 de maig, en el qual se cita a declarar el pròxim 8 de juliol als exdirectors de TVV Lola Johnson Sastre i Luis Redondo, i l’endemà als exdirectius de Ràdio 9 Lluis Motes i Núria Romeral.

Quant a la declaració de l’exdirector general de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) José López Jaraba, en l’acte ordena que es practique un exhort dirigit als jutjats de Madrid i es requereix a la part denunciant a fi que aporte còpia de la denuncia documents que els acompanyen, els quals seran acompanyats a l’exhort donat el volum que presenta.

Aquesta resolució judicial no és ferma i enfront d’aquesta  hi cap recurs de reforma que ha d’interposar-se en el termini de tres dies.

Europa Press / València.