Home / Acció Social / El 21J: «Envolta els Parlaments»

El 21J: «Envolta els Parlaments»

Al País Valencià, la cita és el 21J a les 19h en la Pl. Sant Agustí de València; i a Alacant tindrà lloc una concentració a les 12h en l’Estació de Renfe

Donant continuïtat a la mobilització de les Marxes del 22 de Març, aquest Moviment durà a terme una nova acció de protesta en el carrer el 21 de Juny de 2014. Es tracta d’envoltar tots els Parlaments autonòmics de l’estat per a exigir conjuntament.

No al pagament del DEUTE, per il·legítima, fraudulenta i injusta.

- No a la Unió Europea dels Mercats
- No a les retallades socials
- No a les Reformes Laborals
- No a la supressió de drets i llibertats ciutadanes
- No a les privatitzacions del sector públic
- Per unes Pensions públiques suficients i dignes
- Pel dret a les cures de les persones depenents
- Per la Renda Bàsica de les iguals
- Pel dret a l’habitatge com ben *inembargable. No als desnonaments!
- Pel dret a la Sanitat i l’Educació per a totes i tots
- Per la justícia gratuïta i universal
- Pel dret a l’avortament lliure i gratuït
- Per la fi de la repressió a les protestes ciutadanes
- Contra la Corrupció política i empresarial
- A baix la Monarquia!

Per la convocatòria d’una VAGA GENERAL, laboral, social i de consum, fins que siga determinant per a canviar el model social que estem patint.

El Moviment Marxes 22M, integrat per nombrosos col·lectius socials, polítics i sindicals, entre ells, la CGT, segueix la seua trajectòria reivindicativa, ocupant el carrer amb les milers de persones que estan patint la gran estafa social a la qual ens tenen sotmesos, aquest Govern i els anteriors, la Troica, la UE, el FMI i les grans Corporacions empresarials i financeres de l’estat espanyol i de la resta del món.

Després del 22 M (Manifestació històrica), es van ocupar centenars d’oficines de l’antic INEM i s’han fet Manifestacions exigint la llibertat dels detinguts i les detingudes i el sobreseïment de les seues causes. Ara aquesta nova mobilització “Envolta els Parlaments” i, prompte, s’acordaran noves actuacions amb l’objectiu de “donar la volta” entre tots i totes a aquest sistema corrupte, injust, discriminador, masclista, totalitari, repressor, etc…

LA LLUITA ÉS L’ÚNIC CAMÍ!

 

cartel RODEA A3 web

Dando continuidad a la movilización de las Marchas del 22 de Marzo, este Movimiento va a llevar a cabo una nueva acción de protesta en la calle el 21 de Junio de 2014. Se trata de rodear todos los Parlamentos autonómicos del estado para exigir conjuntamente:

 • No al pago de la DEUDA, por ilegítima, fraudulenta e injusta.
 • No a la Unión Europea de los Mercados
 • No a los recortes sociales
 • No a las Reformas Laborales
 • No a la supresión de derechos y libertades ciudadanas
 • No a las privatizaciones del sector público
 • Por unas Pensiones públicas suficientes y dignas
 • Por el derecho a los cuidados de las personas dependientes
 • Por la Renta Básica de las iguales
 • Por el derecho a la vivienda como bien inembargable. ¡No a los desahucios!
 • Por el derecho a la Sanidad y la Educación para todas y todos
 • Por la justicia gratuita y universal
 • Por el derecho al aborto libre y gratuito
 • Por el fin de la represión a las protestas ciudadanas
 • Contra la Corrupción política y empresarial
 • ¡Abajo la Monarquía!
 • Por la convocatoria de una HUELGA GENERAL, laboral, social y de consumo, hasta que sea determinante para cambiar el modelo social que estamos sufriendo.

 

El Movimiento Marchas 22M, integrado por numerosos colectivos sociales, políticos y sindicales, entre ellos, la CGT, sigue su trayectoria reivindicativa, ocupando la calle con las miles de personas que están sufriendo la gran estafa social a la que nos tienen sometidos, este Gobierno y los anteriores, la Troika, la UE, el FMI y las grandes Corporaciones empresariales y financieras del estado español y del resto del mundo.

Después del 22 M (Manifestación histórica), se ocuparon cientos de oficinas del antiguo INEM y  se han hecho Manifestaciones exigiendo la libertad de los detenidos y las detenidas y el sobreseimiento de sus causas.  Ahora esta nueva movilización “Rodea los Parlamentos” y, pronto, se acordarán nuevas actuaciones con el objetivo de “dar la vuelta” entre todos y todas a este sistema corrupto, injusto, discriminador, machista, totalitario, represor, etc…

¡LA LUCHA ES EL ÚNICO CAMINO!