Home / Acció Social / CGT contra la llei mordassa

CGT contra la llei mordassa

lleimordassaL’Avantprojecte de Llei de Seguretat Ciutadana pretén blindar les polítiques antisocials que els governs estan aplicant des del principi de la crisi.

Amb aquesta “llei mordassa” el Govern manifesta que qualsevol persona que dissenteixi de les seves lleis, utilitzades com a armes de destrucció massiva contra els drets i llibertats de la ciutadania, és el seu enemic.

Sortir al carrer a cridar que el seu sistema és corrupte, recordar els seus permanents mentides o fotografiar la brutalitat policial es converteix en un “delicte” administratiu penat amb una multa de milers d’euros.

Aquesta Llei reforça el caràcter autoritari de l’Estat, que criminalitza a base de “multes administratives” a milers de persones quan surtin a protestar al carrer, facin vagues o demandes socials…

CGT rebutja i repudia , no només el contingut d’aquesta norma, sinó les intencions que mouen el Govern del PP per idear. CGT lluitarà perquè la majoria social reaccioni amb més indignació, si és possible, fent insubmissió a aquesta “llei mordassa”.