Home / Acció Sindical / La fórmula de la Coca -Cola: + 900 milions de benefici, -750 llocs de treball

La fórmula de la Coca -Cola: + 900 milions de benefici, -750 llocs de treball

colaEls treballadors de Coca-cola donen suport al 100% a la vaga indefinida: Les properes mobilitzacions estan previstes el proper dissabte 8 de febrer,  a les 11h a la plaça de la Verge de València ia la plaça de bous d’Alacant.

CGT rebutja el tancament i l’ERO de Coca-Cola i dóna suport a totes les reivindicacions de les treballadores i treballadors.

En l’àmbit estatal, la resta de plantes de Coca – Cola a Espanya iniciaran demà aturades parcials de dues hores a l’inici de cada torn, els dimarts i els dijous , que serviran de suport a les vagues indefinides d’Alacant i Fuenlabrada. La cita comuna serà la manifestació convocada a Madrid el dissabte 15 de febrer.. A tot Espanya, l’ERO afectarà 1.250 treballadors i suposarà el tancament de quatre plantes, entre elles l’alacantina.

La totalitat de la plantilla de la planta embotrelladora alacantina ha secundat la convocatòria d’indefinida vaga per exigir la retirada de l’expedient de regulació d’ocupació ( ERO ) i la continuïtat de la producció a Alacant.  El president del comitè d’empresa assegurava que han aconseguit frenar fins i tot la distribució a Alacant, ja que el subministrament de les ampolles als clients està subcontractadaa una empresa externa” .

La representació sindical ha assegurat que l’objectiu és paralitzar l’ERO i que “no surti ni una ampolla de Coca Cola” de la planta per poder dur a terme ” una negociació oberta al diàleg ” en aquest ERO ” injust en una empresa que va registrar prop de 900 milions d’euros de beneficis l’any passat“.

La vaga busca pressionar per aconseguir ” com a mínim” una taula de negociació “real ” a la es puguin assolir acords ” no traumàtics ” per a la plantilla , com prejubilacions o baixes incentivades voluntàries, a més de sensibilitzar la societat i els directius de la multinacional sobre el problema.