Federació Local de Sindicats CGT València - Solidaritat Lluita Autogestió - Confederació General del Treball
Home / Metall / Victòria de la CGT en les eleccions sindicals de les empreses del metall de Quart de Poblet i Alaquàs Tacimu SA i Aluval SL

Victòria de la CGT en les eleccions sindicals de les empreses del metall de Quart de Poblet i Alaquàs Tacimu SA i Aluval SL

El 6 de març es celebraren eleccions per a triar un representant sindical en l’empresa Tacimu SA (conveni del la indústria del metall València). Aquest empresa compta amb una plantilla de 29 treballadors amb centres de treball en Quart de Poblet i el port de València. Es dedica al manteniment industrial. El candidat de la CGT va resultar el representant triat.

El passat dia 9 de març, es celebraren eleccions sindicals per al Comité d’empresa d’Aluval SL, companya amb conveni de la indústria del metall de València. La plantilla triava un total de 5 representants, 1 en el col·legi de tècnics i 4 en el d’especialistes. Es tracta d’una empresa líder en el sector de la transformació i fabricació d’alumini, ubicada en el polígon d’Alaquàs amb una plantilla de 70 treballadors i treballadores. El nostre sindicat, la CGT, va obtindre un total de 3 representants. El global de vots va ser el següent: CGT, 34; CCOO, 9; UGT, 15.

MEMQ-V (CGT-Metall València)

x

Check Also

#masmanosmasvidas Comunicado de la sección sindical de CGT salvamento marítimo

Ante la tragedia humanitaria que se está desarrollando diariamente en el mar Mediterráneo, donde miles de personas huyen del hambre y la pobreza lanzándose a la mar en busca de un futuro mejor, los tripulantes de Salvamento Marítimo exponen.