Federació Local de Sindicats CGT València - Solidaritat Lluita Autogestió - Confederació General del Treball
Home / Metall / Últimes eleccions sindicals del Sindicat Metall, Energia, Mineria i Químiques València

Últimes eleccions sindicals del Sindicat Metall, Energia, Mineria i Químiques València

El passat dia 29 de gener, es van celebrar eleccions sindicals per a comitè (cinc representants, un de tècnics i quatre d’especialistes) en l’empresa Improving Logistic SL (Conveni de comerç metall València).

Aquesta empresa pertany al sector auxiliar de l’automòbil i està situada en el Polígon Industrial Juan Carlos I de Amussafes amb una plantilla de 91 treballadors. CGT es presentava per primera vegada i vam obtenir dos representants en el col·legi electoral d’especialistes que és on presentem candidatura tenint la meitat dels vots.

A més, el passat 9 de febrer es van celebrar eleccions sindicals per a delegats (tres representants) en l’empresa Siemsa Industria SA (Conveni d’Industrial Metall València).

Forma part del sector del manteniment i es troba en el Polígon Industrial Verge de la Salut de Xirivella i compta amb una plantilla de 35 treballadors. La CGT es presentava també per primera vegada i aconseguim dos representants. Els nostres candidats van ser els més votats amb diferència.

x

Check Also

CGT condena la violencia policial contra la plantilla en huelga de Amazon

La Policía Nacional ha cargado contra un piquete informativo en la puerta del almacén logístico en San Fernando de ...