Federació Local de Sindicats CGT València - Solidaritat Lluita Autogestió - Confederació General del Treball
Home / Convocatòries / Tallers organitzats per CGT-UV amb motiu del 25N

Tallers organitzats per CGT-UV amb motiu del 25N

La secció sindical CGT de la Universitat de València organitza dins de la campanya del 25N Dia Internacional contra la violència masclista tres tallers amb la intenció d’oferir respostes alternatives feministes d’apoderament davant les situacions de violència mostrades.

La secció sindical CGT de la Universitat de València organitza dins de la campanya del “25N Dia Internacional contra la violència masclista” tres tallers amb la intenció d’oferir respostes alternatives feministes d’apoderament davant les situacions de violència mostrades.

Taller: “Tratamiento de la violencia machista en la prensa impresa valenciana”. 15 d’octubre a les 17:00 en l’aula PB-05 de la Facultat de Magisteri, al Campus de Tarongers.

Veure Fitxa.

Taller: “Violències masclistes a la música i resistències”. 8 de novembre a les 17:00 en l’aula PB-05 de la Facultat de Magisteri, al Campus de Tarongers.

Veure Fitxa.

Taller: “¿De dónde viene la violencia de género? Desmontar el patriarcado para construir nuevos modelos relacionales”. 15 de novembre a les 17:00 en l’aula PB-05 de la Facultat de Magisteri, al Campus de Tarongers.

Veure Fitxa

Dinfundeix,vine i participa

CGT-UV

https://www.uv.es/uvweb/cgt/ca/dona-igualtat/portada/25n-dia-internacional-violencia-masclista-1285957539010/Novetat.html?id=1286050847865

x

Check Also

CGT solicita al Ministro de Fomento potenciar los trenes de Cercanías y Media Distancia

CGT, aprovechando la presencia del Ministro de Fomento, Sr. Ábalos y el Presidente de la Generalitat Valenciana que han ...