Home / Actualitat / 16-F Manifestació: En Defensa de les Pensions Públiques, Contra l’Atur i la Precarietat, Pel Repartiment del Treball i la Riquesa…

16-F Manifestació: En Defensa de les Pensions Públiques, Contra l’Atur i la Precarietat, Pel Repartiment del Treball i la Riquesa…

  • Convoquem Manifestació a València el 16 de febrer a les 19h 30m, des de la Plaça de Sant Agustí.16-F: “La lluita és l’únic camí”. En Defensa de les Pensions Públiques, Contra l’Atur i la Precarietat, Pel Repartiment del Treball i la Riquesa…

Ens sobren les raons per manifestar-nos, per sortir al carrer, a defensar els nostres drets, per unes pensions dignes, per treballar menys per treballar totes, contra les retallades sofertes als nostres serveis públics, per les morts a la feina, contra la discriminació que pateixen les dones, contra la corrupció dels nostres governants i empresaris, pel dret de totes a una vida digna … ..
Moltes són les raons que fan que la Confederació convoca aquest proper Divendres 16 de febrer una gran Manifestació que té el seu punt de sortida a la plaça de Sant Agustí, a les 19h30m.
Des de la CGT estem convençudes que només a través del treball seriós, conscienciós i constant de les persones treballadores aconseguirem canviar el rumb dels esdeveniments, tenim plena confiança en la nostra capacitat com a poble obrer per revertir les agressions sofertes, recuperar drets i guanyar espais a la solidaritat i la dignitat de les persones, unint esforços podrem aconseguir-ho.
Diem que és la lluita l’únic camí, ja que només cal resposta contundent de la població davant l’espoli i lladronici del que és patrimoni comú, en benefici de les minories poderoses.

No ens resignem als seus missatges que declaren com a inevitable aquesta situació, com imperatiu el deteriorament i la precarització de les nostres pensions, els nostres treballs, la nostra sanitat, la nostra educació, les nostres llibertats, les nostres vivendes … .nuestras vides.
Ens declarem insubmises davant la seva avarícia i rebels abans els seus abusos, i fem una crides a totes i a tots vosaltres perquè marxem juntes aquest 16 de febrer, amb les vostres reivindicacions i pancartes, unides per la necessitat, la generositat i la solidaritat.
-Contra l’Atur i la Precarietat
-En defensa d’unes pensions Publiques Dignes
-Per la Jornada Laboral de 35 hores i el treball digne
-No més Morts, Stop Accidents Laborals
-Renda Basica ja!
-Cap la Vaga del 8 de Març
-Derogació de les reformes laborals

Salut

Federació Local de Sindicats de CGT VALÈNCIA

Comentar

Su dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos necesarios están marcados *

*

x

Check Also

El nou delegat de Translimp Contract Services (neteja Aeroport de Manises) és de CGT

El 16 de febrer de 2018 es celebraren eleccions sindicals en la contracta de neteja de l’aeroport de Manises ...