Home / Actualitat / [1er de Maig 2017] Manifestació a Valencia: Recuperem Drets i Llibertats!

[1er de Maig 2017] Manifestació a Valencia: Recuperem Drets i Llibertats!

  • A València, el sindicat anarcosindicalista ha realitzat un recorregut diferent durant els últims cinc anys.
  • Dilluns, 1 de maig. Manifestació Alternativa. Pl. St. Agustí. 12 Hores VALÈNCIA.

Aquest 2017, CGT tornarà a prendre els carrers aquest 1r maig, amb una manifestació amb recorregut propi i al marge del sindicalisme oficial i dels partits polítics, com venim fent durant els últims cinc anys, des de 2012. 

El 1er maig també és la finalització de les IV Jornades Anarcosindicalistes a València, que van començar el any 2011 per fomentar la memòria històrica i l’activisme sindicalista i llibertari a la ciutat.

Imatges: Cartells editats per la Secretaria de Comunicació i propaganda de CGT-València.

A les 12h, des de Plaça de Sant Agustí. CGT convida a tota la societat valenciana a participar en demanda d’una canvi social, en defensa del que és públic, pel repartiment de la riquesa i el treball, en defensa del medi ambient, per la igualtat, contra la corrupció … .perquè, tot i que ens vulguin vendre el contrari, hi ha Alternativa.

Vine amb CGT, deixem llast, abandonem als responsables i als còmplices del desastre, unim la gent honrada nostres esforços i fem possible, el que avui sembla inabastable. La Confederació us convida a anar “al costat” a nosaltres aquest 1 de maig de 2017, colze amb colze.

Salut i solidaritat.

recorregut; Des Plaça de Sant Agustí – Carrer Sant Vicent – Carrer de la Pau – Plaça d’Alfons Magnànim. Al parc del Parterre farem Miting l’1 de maig


Recordem les excel·lents paraules del company Antonio Perez Collado i d’altres companys, paraules i pensaments que segueixen d’actualitat:

x

Check Also

El nou delegat de Translimp Contract Services (neteja Aeroport de Manises) és de CGT

El 16 de febrer de 2018 es celebraren eleccions sindicals en la contracta de neteja de l’aeroport de Manises ...