Home / Acció Social / Dimarts 26-D Concentració “Desmilitaritzem Expojove”

Dimarts 26-D Concentració “Desmilitaritzem Expojove”

CONCENTRACIÓ “DESMILITARITZEM EXPOJOVE”
Dimarts 26 de desembre, 10:30h.
Expojove, Entrada principal Fira Valencia (Avinguda de les Fires, 1; 46035, Valencia)

Més de 50 entitats del món educatiu, sindical, veïnal i social valencià, reunides en la Campanya “Desmilitaritzem l’Educació”, convoquen una concentració junt a la porta principal de la Fira de Mostres coincidint amb la inauguració d’Expojove per mostrar el seu rebuig a la presència un any més d’un estand de l’Exèrcit en aquesta fira infantil i juvenil.

L’Ajuntament de València, organitzador d’Expojove, s’ha negat a considerar la demanda de bona part del món educatiu i social valencià, transmesa en diferents reunions amb responsables municipals, de que en coherència amb els valors educatius de la pau i la noviolència, no es conviden les Forces Armades a Expojove.

Per aquesta raó, la Campanya ha decidit emprendre accions de protesta, per protegir aquest espai educatiu i reclamar un Expojove millor, coherent amb els valors educatius, per la pau, i sense cap apologia de les armes i la violència més o menys explícita, maquillada o embolicada en un màrqueting “humanitari”com fins ara.

Declaració Desmilitaritzem l’Educació: desmilitaritzem Expojove
https://docs.google.com/forms/d/1daFmOWETx0DjIx21yMydEmyWP6joEHALkNz9_97E7YE/edit

x

Check Also

Muere Concha Pérez, una de las últimas milicianas de la CNT en la guerra civil

Concha Pérez Collado, una de las últimas mujeres milicianas de la guerra civil española, militante de la CNT y de la CGT en ...