Home / Acció Social / 15M, CGT se suma a la mobilització amb motiu del VI aniversari

15M, CGT se suma a la mobilització amb motiu del VI aniversari

  • 6 anys de 15M: València, programació aniversari.

VI aniversari del 15M. Aquell moviment social de protesta que va arrencar amb acampades i manifestacions en gairebé tot el territori, per mostrar la indignació de la societat davant els casos de corrupció política, les retallades socials i els retrocés en drets.
La Confederació General del Treball, vol sumar-se a l’homenatge que mereix aquella explosió de lluita, d’acció directa i de solidaritat, en la qual es van anar creant xarxes de suport mutu i desenvolupant un pensament crític col·lectiu. Alhora que ens sumem a la crida a tots els sectors socials, perquè participin activament en els nombrosos actes i manifestacions que s’han convocat amb motiu de complir-se ara sis anys de les acampades a les places de moltes ciutats espanyoles.

La Confederació i el conjunt del moviment llibertari, els seus militants, ens unim a aquella eclosió de llibertat i d’il·lusions compartides des del primer moment perquè vam veure el molt que ens unia amb aquella nova experiència. Vam comprovar que la forma de participar, de debatre i decidir coincidia amb els nostres mètodes i projectes.

Per tot això, des de la CGT celebrem que encara no hagin pogut doblegar el somni del 15M (des del poder i des dels grups que aspiren a ocupar) i cridem a la nostra militància ia la resta de les classes populars a sumar-se a les reivindicacions d’aquest 15M de 2017.

Actes programats:

Comentar

Su dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos necesarios están marcados *

*

Per a un millor funcionament del web recomanem l'ús del navegador Firefox.
x

Check Also

Crónica del Primer Congreso del Sector Federal de Telemarketing de CGT

El 18 de mayo desde primera hora se fueron acreditando las delegaciones provinciales participantes en el Primer Congreso del ...