Federació Local de Sindicats CGT València - Solidaritat Lluita Autogestió - Confederació General del Treball
Home / Acció Sindical / Vagues a Renfe i Adif: CGT continuarà amb les mobilitzacions

Vagues a Renfe i Adif: CGT continuarà amb les mobilitzacions

La primera valoració que volem fer de la jornada de vaga és la de normalitat en el desenvolupament de la mateixa i agrair a tots els companys que van decidir secundar-tot i la traves imposades per l’empresa amb el nomenament d’uns serveis mínims absolutament abusius i el afany desmobilitzador d ‘ “alguns interessats”.

CGT va decidir convocar aquesta aturada després de molts intents per evitar-ho; obrint tots els canals possibles de negociació amb les adreces i intentant unir voluntats amb la resta d’organitzacions sindicals dels Comitès Generals d’ambdues empreses. Esforços que van resultar inútils pel desinterès d’uns i altres.

Els motius de la vaga són de sobres coneguts i els treballadors han entès la necessitat de secundar-la per revertir situacions que poden suposar greus conseqüències per al seu futur laboral. La direcció ha demostrat, un cop més, un nul interès a abordar, amb les garanties necessàries per als treballadors, les matèries referides, atenent exclusivament a qüestions menors per “agradar” els que l’emparen sempre en les seves perverses intencions.

CGT no es rendirà i després d’aquesta mobilització, sinó es produeixen esdeveniments diferents als actuals, tornarem a fer-ho, no sense intentar abans que la resta d’organitzacions se sumin a una lluita que els treballadors sempre demanen que es realitzi des de la unitat sindical.

MOBILITZA’T AMB CGT !!

SFF-CGT

x

Check Also

CGT condena la violencia policial contra la plantilla en huelga de Amazon

La Policía Nacional ha cargado contra un piquete informativo en la puerta del almacén logístico en San Fernando de ...